I'm a sucker for:

En kommentar
Spel Skip-bo, Tp, Med andra ord. BRING THEM ON!

Inredning Kan rita, planera och drömma mig bort i hur många timmar som helst.

Picknicks En sallad, lite saft, en mjuk filt, kubb och fina vänner i det gröna.

Födelsedagar Finns det något roligare än att göra andra människor glada? Och smaska på godsaker med gott samvete!

Dofter Udda tänker kanske en del, men jag förknippar allt till olika dofter. Därför är de livsviktiga för mig. Speciellt de goda!

Resor Enough said

Springa En ganska ny upptäckt för mig, men ack så härlig.

The sims Jag tänker Sims numera. Kan fastna i Sims overkliga värld i timmar. Inte bra, inte bra.

Sol bad och värme Kan bero på att sommaren är här i all sin prakt...

Kärlek Kärlek kärlek och ännu mera kärlek. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag är en hopplöst hopplös romantiker. Jag älskar allt som har med ämnet att göra och därför har jag nu bestämt mig för att tillägna detta inlägg till just kärleken.

Jag såg på Rachel Ray idag (också något jag är en sucker för) där det var ett bröllopsavsnitt. I Harries county, Usa, drog en orkan fram för en tid sen. Massor av bröllopsklara människor blev satta på bar backe och deras bröllopsförberedelser blev bortblåsta, bokstavligt talat. Därför ordnade Rachel ray och hennes team ett massbröllop. 40 förväntansfulla par samlades på en stor rena och det var inte utan förberedelser. Det hela gick i champagne -och vitfärgad inredning/klädsel. Gången fram till 'plattformen' där bord och stolar var uppställda, kantades med björkar och en 'vinterlands'-känsla. Så vackert! Stolarna var klädda i champagnefärgat tyg och hade stora gröna eller lila rosetter på ryggen. När man fick följa planeringen gick min hjärna på högvarv för att försöka lagra så mycket idéer som möjligt. Smart med en blogg där jag kan skriva minnesanteckningar till mig själv va? Sen kommer det som verkligen fick mina tårkanaler att svämma över. Brudarna tar plats och blir sminkade, får håruppsättningen klar och klär på sig sina vackra klänningar som de lyckats behålla trots orkanen. De var så tacksamma och lyckliga. Deras pappor för in dem och man ser hur alla parter blir alldeles rörda, dels av åsynen av tillställningen, men framförallt av åsynen av varandra. Papporna/bröderna lämnar över sina döttrar och cermonin sätter igång. Jag grät och grät och grät och grät. Jag insåg det inte förrens det sved på kinderna. Allt jag kunde känna var att jag också vill uppleva det där någon gång och då ska jag ha den bästa vattenfasta mascaran man kan få tag på.
Någon som känner sig manad att hålla tal eller göra något annat kul på min stora dag? Jag lovar att ni har gott om tid att planera ;)

Kärlek glädje och lycka!
/ A
 
1 Annapanna:

skriven

Jag visste inte att du bloggade Alma! Awesome, nu har jag nåt att läsa på jobbet på dagarna ;] Och ang din stora dag - jag hade tänkt göra det här: (http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0) men om du vill kan vi köra en lika storslagen entré på ditt. What do you think? ;]