Vi är MAJ

Kommentera
Vi är inte som några andra. Nej, vi är väldigt speciella. Vi är fantastiskt bra som enskilda individer, men bäst är vi tillsammans. Vi har rest land och rike tillsammans med våra liv nerpackade i ryggsäckar. Vi har sett varandras nyvakna ansiktsuttyck, delat information om dagens avföring och legat dubbelvikta av skratt in på morgontimmarna. Vi har tröstat varandra, ställt upp i sorg och smärta och glatt oss åt varandras succér.
Vi har varit irriterade på varandra och sagt Din mamma fler gånger än vad det antagligen finns mammor i världen. Vi kan säga precis vad vi tycker och känner utan att vara rädd för att någon tar illa upp. Vi är sällan sura på varandra mer än två minuter för det är alltid någon som säger något isbrytande som gör att vi skrattar åt det hela. Vi har lagt på i örat på varandra för att två sekunder senare smsa något roligt. Vi har spelat skip-bo i timmar, druckit otaliga koppar te för att inte tala om att se döden i vitögat ihop.
Det är få människor jag kan vara mig själv med så totalt som med de här tjejerna. Alla står inte ut med oss, vilket inte är så konstigt, men huvudsaken är att vi står ut med varandra. 
Bästa Matilda och Jossan. Ni är världsbäst. Tack för att ni finns. 
Kärlek
/ A