Nostalgi

Hjärtefrågor Kommentera
Min favoritfilm genom alla tider. Jag tror bestämt jag ska se den igen.Barnen har sprungit Bollstajoggen idag och efter det bjöds det på grillad korv. Jag minns den känslan sen jag var liten - sitta ute i lekparken och äta korv efter att ha sprungit Sandaspåret.
Hemkommen igen låg jag ute och solade mig tillsammans med min hund som upptog en egen solstol.
Snart kommer William och då ska vi träffa Jimmy och Linda. Det vankas grillning och därefter brasa samt fyrverkerier!

Trevlig valborg allihopa
/ A

Shopping, intervju och barnvakt

Hjärtefrågor Kommentera
Min garderob är äntligen uppdaterad efter många flitiga besök i butiker. Det känns underbart att vakna upp och veta att min garderob nu innehåller vår- och sommarkläder.
En arbetsintervju inför sommaren avklarades igår. Kommer Cervera Häggvik bli den plats jag kommer tillbringa varma sommardagar på i år? Det vet vi imorgon!
Elsa och Axel har idag haft äran att få ha mig som barnvakt. Vi har lekt med Stoffe, hoppat studsmatta och spelat memory. Korv med bröd och ungarna var supernöjda. Och även jag.Hej så länge
/ A

Sol sol sol

Hjärtefrågor Kommentera
Veckan har varit  fantastisk bra. Jobbat en massa och hunnit md två utflykter med klassen jag är i.
Igår var mamma och jag inne i en spudlande somrig stad för att fynda husgeråd, shoppa vår/sommarkläder och äta glas vid vattnet i gamla stan. Mysigare än så kan man knappast ha. Solen sken, människor var glada och sommaren kändes närmre än någonsin!
På kvällen var det inflyttningsfest hos ett par kompisar och deras häst-hund som knockade William ett flertal gånger. Vi insåg att vi ska skaffa en liten hund i framtiden.
Frukost utomhus i solen och en liten tupplur under solens behagliga strålar fick det bli imorse tillsammans med William och vår bebis Stoffe emellan oss.
Jag har haft den stora äran att återigen få snagga William, något han kommit att bli expert på att bedömma, men de här gången blev det faktiskt förvånandsvärt bra. Med lite hjälp från mamma som justerade mina snesteg...
Imorgon är det en ny vecka - en kort sådan. Ska bli alldeles wunderbart.

Såhär mysigt hade vi det mamma och jag.


William känner sig lite extra cool i sin gangstha-frisyr (fast han är världens snällaste mespropp!)Peace love and tan
/ A