Pirrimagenheladagen

Lyckorus Kommentera
Om några timmar blir min äldsta bardomsvän fru. FRU! Hon har låtit mig få höra musiken som ska spelas då hon leds in i kyrkan av hennes pappa och i skrivandets stund har jag en klump i halsen bara av åtanken av det. I 24 år har hon varit min närmsta vapendragare och idag är jag den stoltaste i världen.
Då - dagis
Nu - snart fru
/ A

Ibland kniper livet hårt om hjärtat

Livets hårda kant Kommentera
De senaste åren har omständigheter tvingat mig till att bli otroligt självständig och stark i mig själv. Det har varit till stor hjälp de senaste månaderna. Jag försöker hålla huvudet högt, se positivt på framtiden och lever med mottot att allt som sker har en mening. Trots det faller jag igenom det där tunna skiktet emellanåt och sorgen tar stryptag om hjärtat och tvingar det till att stanna upp och reflektera några sekunder. Och det är då som saknaden slår till. Hårt. Jag har lärt mig att tillåta mig att känna. Släppa allt. För att sedan kunna resa mig upp, lite starkare än innan och fokusera blicken rakt fram.
/ A

Jag har en förkärlek

Livets hårda kant Kommentera
till att åka bil sena sommarnätter. Då är det sådär lagom kyligt att man kan huttra till lite och svepa en kofta om sig samtidigt som man sätter sig bekvämt tillrätta och ser det mörka vägarna svicsha förbi utanför. Kanske stannar man till på en mack och köper något att dricka, men framför allt åker man bara omkring med bilen och njuter av sommarnatten. Det här låter säkert jättekonstigt för de allra flesta, men för mig är det otroligt rogivande. Det är nätter som dessa då jag kan längta tillbaka till sena sommarnätter med min gamle co-driver.
/ A