Hurra!

Hjärtefrågor Kommentera
Förutom morsdag i söndags så har två andra stora saker firats i helgen. Min fina pojkvän kan nu titulera sig som pilot med all rätt. Om några månader kan ni komma att höra 'This is your pilot Agius speaking' om ni flyger med Ryan air. Jag är ofantligt stolt över honom! Det här firades med en god middag på Mosaik.
William utvecklade även sin 24e årsring och är därmed, enligt min mening, gubbe. Jag tog ut min fina man på jazzbrunch där vi åt tills vi storknade i takt till ett härligt liveband. Har ni inte besökt Södra teatern på mosebacke så är det en varm rekomendation från oss. Ljuvligt! Vi fortsatte fira med tårta, film och familjehäng. Såhär snygg är man när man är 24:
.
/ A

Min mamma

Hjärtefrågor En kommentar
Min mamma är världens bästa mamma. Hon har lärt mig många saker. Hjälpt mig skilja rätt från fel. Hon har uppmuntrat mina drömmar och peppat mig i motgång. Hon har agerat bollplank och smakråd. Hon har torkat många av mina tårar och delat många skratt med mig. När jag varit sjuk har hon bett för mig och när jag varit frisk har hon bett med mig. Hon har gett mig sunda grundvärderingar och ett val att välja själv. Hon har gett mig en trygghet att komma hem till och en grund att stå på i mitt vuxna liv. Om jag blir hälften så bra mamma som hon så vore jag tacksam. Tack mamma för att du är min!

/ A

The greatest love of all

Hjärtefrågor 6 kommentarer
Anna är likt mig, en av de känslosammaste människorna i hela världen så när jag hittade den här filmen på hennes blogg blev jag inte ett dugg förvånad. Men gråter man inte till det här så vet jag inte om man är vidare mänsklig. Testa själv.
Det som berör mig mest är att se barnens reaktion. Tänk så mycket känslor och kärlek som finns i de där små kropparna!
/ A