Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Livet Kommentera
Jag hade massa förslag på blogginlägg i huvudet idag. Allt ifrån hur mycket jag skäms över att vara vit när jag lyssnar på dokumentärer om apartheid och de vita i Sydafrika som helt verkade sakna hjärnsubstans till vilken fantastisk somrig helg jag haft med min bästa Josephine.
Sen tog sig allt en helt ny vändning när jag kände mig grå och dassig, helt genomdeppig som man kan känna sig ibland när livet hoppar upp och biter en i ansiktet med sin äckliga andedräkt. Likgiltigheten var total. Så jag tog en ögonblicksbild. Jag gör så ibland. Bara för att fånga den liksom.
Och helt plötsligt får jag så fin feed-back att jag inte riktigt vet vad som hände. Nu kan det tyckas som att jag skryter, men jag säger det från den uppriktigaste delen av djupet av mitt hjärta. Tårarna tar aldrig slut och inte kärleken heller för den delen. Återigen är det konstaterat. Jag har världens finaste och bästa vänner i min närvaro.

TACK./ A

Who let THAT dog out?

Livet Kommentera
Igår när när jag var ute på kvällspromenad med Stoffe skrek jag till då jag såg två barn gå med ett rådjursliknande föremål på trottoaren. Jag blev livrädd. Tills jag insåg att det där rådjuret faktiskt var en hund. Typ den fulaste hund jag sett. Imorse på väg till jobbet möttes jag av det igen. En smalsmalsmal hund med öronen rakt bakåt och ett ansikte som skulle få de 101 dalmatinerna att rusa rakt in i Cruella De Vills armar. Vad är grejen med det här fenomenet? Är det den nya chihuahuan? 


För övrigt gick det en tjej framför mig på Kungsgatan idag som verkade tro att hela gatan var en enda stor catwalk och hon var slutnumret på New York Fashion week. Hon svängde med armen likt ingen annan jag någonsin sett. Hon visste antagligen att någon av det gömmer sig modellagenturer i gångarna. So I've heard.
/ A

Man kan ju tycka att jag fått min beskärda del av att tvingas säga hejdå till människor under en livstid.

Livets hårda kant Kommentera
Men nej. För om en månad är det dags igen och redan nu har jag svårt att hålla känslorna i styr. I ett år kommer USA ha den stora äran att få ha finaste Matilda hos sig. Sista halvan av det året kommer jag befinna mig i Australien. Tidskillnaden kommer vara 16 timmar så jag har lovat att ringa henne och berätta vad som händer i framtiden. Och om jag somnar ifrån en film någon kväll så har hon lovat att berätta vad som händer.
Älskade Matilda Milton. Pallra dig hem från landet snart så jag kan få en massa Matildalove innan du åker!

'
/A