Jag lever, jag finns och jag andas. Jag har bara haft tentaångest.

Hjärtefrågor En kommentar
TENTAN ÄR ÖVER!
Känslostatus: utmattad, överlyckligt, trött, glad, lättad, nöjd och bara allmänt tom i huvudet.
Det känns som om ingenting annat existerat den senaste veckan. Jag har i princip tillbringat fler timmar på biblioteket än hemma de senaste dygnen. Tack och lov har jag fantastiska klasskompisar som gör det hela värt varenda sekund. Efter otaliga diskussioner, fikaraster, buttra suckar, oförstående blickar, skrivkramp och ältande är vi äntligen klara med programmet mest omfattande tenta (enligt vad vi hört) och det känns formligen - Underbart!
Nu till den roliga delen. När jag kom hem tänkte jag logga in på aftonbladet.se. HAHAHA vad tänkte jag på egentligen?! Jag gillar ju inte ens Hierta och grabbarna längre. Men jag vet vad mediekonglomerat är. Och konvegens. Och vertikal intergration. Eller vet jag det? Jag vet iaf att Metro inte är Bonniers.
Det känns som om jag behöver vila nu...

/A

En helt vanlig studentmåndag

Hjärtefrågor Kommentera
Jag anlände till biblioteket klockan halv elva imorse, satt och kämpade med instuderingsfrågorna till tentan till ett då jag, Rasmus och Rebecka som anlänt, bestämde oss för att vi förtjänade en lunch. Mackor och vatten. En students ljuva vardag. Sedan körde vi på, men en efter en droppade av och till slut satt jag kvar själv. Vid halv sex packade jag ihop och kände mig nöjd efter en effektiv dag. Detta belönades med en ficka tillsammans med Bella.
När jag klev in genom dörren svirade jag snabbt om till husfru Alma. Fram med rotfrukterna och årets skörd. Skala, hacka, riva, bryna, fräsa, olja, sjuda, på med lock, av med lock, röra och smaksätta. Resultatet: En fantastiskt god grönsakssoppa. Och ja, det blev matlådor. Närmare bestämt åtta stycken!

Min dator håller på att haverera så bilder kommer vid ett senare tillfälle.

Ps. Jobbet ringde och sa att jag fått en månadslön för mycket så om någon har lite pengar över, som ligger och skräpar tas de tacksamt emot.

Love
/ A

Finbesök

Hjärtefrågor En kommentar
Helgen har bjudit på finbesök från Stockholm i form av min kära vän Anton, äntligen hemkommen från krig och misär(?) och Johan Elama! De gav mig en välbehövlig paus från tentaplugget och vi pratade minnen tills det var dags för dem att ge sig av mot sitt egentliga syfte med Jönkan-trippen - en tjej. Och inte vilken tjej som helst vill jag lova. En supermysig tjej som ska bege sig ut på sitt livs resa i veckan. När de kom hem igen hade jag halvtomhalvt somnat över mina böcker och instuderingsfrågor och blev väckt av Anton som utlovade guldstjärnor för min bäddning av bäddsoffan åt dem. Jag är nog inte en sån pjåkig hemmafru trots allt!
Inte nog med att killarna var här, Jimmyboy con bröder tittade också in en stund idag. Hemlängtan slog klorna i mig direkt, men jag stod emot frestelsen att slänga mig in i bilen när de skulle åka hem.
Det har varit en underbar helg med en rejäl dos av Stockholm i goda vänners lag.
Det låter kanske konstigt men att ha manligt östrogen här stillade min saknad efter William ett tag, men nu är den tillbaka. Saknaden alltså. En månad har William varit i Kalmar och vem vet hur länge han blir kvar. Jag behöver närhet. Nu! Älskling, kom hem snart.
Åter till Hadenius/Weibull och mina resterande 40 instuderingsfrågor...

/ A