Blödig!

Hjärtefrågor 2 kommentarer
Jag gråter åt det mesta och blir rörd för minsta lilla. Filmer, det behöver inte alltid vara sorgliga tjejfilmer utan kan även vara manliga actionrullar, musik, brev, presenter, bilder, dofter, ja det mesta påverkar mig. Nu senast asbölade jag åt en ung tjej som precis fött barn. Hon var övergiven av sin familj och ändå gick hon igenom livets största skede, stark och fast besluten om att göra det hon tyckte var rätt. Heja unga mammor! Ni är starka och ni gör helt rätt i att följa er egen vilja. Ni ska ha allt stöd i världen. Jag ger mitt i alla fall.

/ A

Sjuk betyder nostalgifilm

Hjärtefrågor 2 kommentarer
Jag ligger hemma i sängen och är sjuk. Då ska man dricka te och titta på film. Jag satte på teven och till min stora glädje är det en Madicken långfilm som går. Nostalgin kryper ut i varendra cell i mig. Madicken var min favorit när jag var liten och jag brukade springa omkring i min Madickenklänning och låtsas att Amanda var Lisabet. Som alltid när man är lite äldre, förstod jag Astrids budskap på ett helt annat sätt nu. Herr Nilsson (?) låg i en snöhög med en cigarr i munnen då Madicken kommer fram och frågar om han ramlat omkull. "Nejdu lilla Madick, jag är full. Eller kanske inte så jättefull, men tillräckligt för att jag inte kan resa mig utan att förstöra min cigarr, så jag tänker ligga kvar här tills jag rökt klart". Det hade jag aldrig reagerat på för femton år sen, men nu... nu lät det jättekonstigt. Som alltid blir jag intresserad av att veta hur dessa söta barnskådisar ser ut idag och min nyfikenhet resulterade i det här:
--->
--->

Jag blev i alla fall tillräckligt nostalgisk för att bjuda på en liten resa down memorie lane, närmare bestämt till det ljuva 90-talet. Enjoy!

/ A

Bonjour

Hjärtefrågor 2 kommentarer
Precis såhär såg det ut i frankrike på morgonen när pappa och jag strosade runt i Antibe. Jag hade den här sången i huvudet och skrattade lite åt hur likt det faktiskt var.
God natt sverige
/ A