Våga bjuda på dig själv!

Hjärtefrågor 2 kommentarer
Lånade den här filmen från min lillasysters blogg för jag råkar gilla de här grabbarna och deras två låtar som jag hört. Hur glad blir man inte av att se, speciellt killar, våga bjuda på sig själv såhär? Dansa balett i kallingar? Det är inte alla som skulle våga det. Så mer dans, framfötter och röda byxor killar!


 

/ A

Kärringvarning och kakel uppåt väggarna

Hjärtefrågor 6 kommentarer
När min första tanke då jag träder in i en butik och läser Klänning - 299:- är: "Nemen! Det där kan omöjligt vara en klänning, den är alldeles för kort", då inser jag att jag börjar bli kärring... För några år sedan hade det varit självklart att man klädde sig i ett plagg som lika gärna hade kunnat vara ett längre linne. Inte för att jag var den som klädde mig så, men andra! Jag skämdes nästan vid tanken och inser att modet förändrats sen mina tonårsår, men inte stilen att klä sig utmanande. Kära någon.

Igår hade vi (Tony, Lisa, William och jag) siktet inställt på kakel och det var inte vilket kakel som helst utan kakel till deras badrum som ska renoveras om. Vi gick och gick och gick, åt en korv, gick lite till, åt på pizzeria, gick mera och ännu lite till enda tills vi sett allt kakel som fanns mellan Bromma och Sollentuna. Men mysigt var det. Jag värderar de där stunderna då man kan strosa omkring på t.ex. Bauhaus och kika runt, drömma sig iväg och svänga fram och tillbaka med sammanflätande händer. Det är mysigt det.


Schnygging!

Ett av mina favoritbadrumWilliam fastnade på toaletten och beundrade samtidigt kompasstjärnan på golvet.
En dag ska vi ha en sån.


Nu ska jag blåsa på mina ömmande fötter som tagit stryk för att jag råkar vilja vara lite fin när jag går utanför husets fyra väggar...Och inte har jag William här som kan göra det åt mig heller, nej för han råkar tycka att flygteori är mycket viktigare att ägna tiden åt. Kanske med all rätt då han har tre prov nästa vecka...

Peace
/ A

Juste!

Hjärtefrågor 3 kommentarer
Jag har fått jobb också!
Numer kan ni finna mig på Manpowers huvudkontor (mittemot åhléns) med ett stort fett leende på läpparna och lite extra klirr i min peningpung. Dock får ni undvika de mörka ringar under mina ögon som resultat av tidiga mornar!

Välkommen in till mig och sök jobb!

/ A