Insane

Hjärtefrågor 2 kommentarer
Fredagen var en viktig dag i kalendern för där stod det nämligen 'William 22år!' med färgade bokstäver. En perfekt dag att skapa minnen på. Planer hade smidits och samtal hade ringts. Mail var ivägskickade och hemligheter var skapade. Jag kommer hem till Agius vid tretiden och då sitter William framför datorn och pluggar. Han har inte så mycket tid över till mig eftersom 'jag flyger faktiskt till Visby'. Själv kände jag mig lite smått stressad eftersom jag visste att vi inte hade all tid i världen på oss. Medan han satt där försökte jag spruta på honom lite parfym, ta fram kläder som man bör ha på sin födelsedag. Han mumlade att vi ändå bara skulle vara hemma. Sedan börjar han beklaga sig över att hans föräldrar inte ens köpt någon tårta till honom 'kul födelsedag jag har då..' När vi sitter och fikar berättar hans föräldrar att de ska åka in till stan och hämta tårtan de beställt till honom. Han skiner upp och vill följa med när jag säger att vi ska gå på bio efteråt. Tårtan skulle hämtas vid dramaten, men när vi stannar till ser William hans lillasyster komma körandes med häst och vagn. 'Kom! Vi hoppar in' säger jag och William följer efter lite smått förvirrad. Angeline räcker oss en picknick korg med öl/cider och jordgubbar. Efter ca fem minuter ramlar poletten på honom ner 'Jahaaa, det här var alltså planerat?'.
Vi åker runt på Djurgårn och människor stannar upp och tittar på oss. Vi njöt över att känna oss som kändisar. Till och med poschar stannade för att titta på oss! Vi åkte förbi Grönan och Angeline stannar till. William ser lite chockad ut när vi hoppar ut. Vi inväntar några av hans kompisar och han höjer på ögonbryner mer och mer för varje person som kommer. Det blev en hellyckad överraskningsdag. En helkväll på grönan med chokladvinster och sockervadd. Insane och fritt fall. Helt galet var det, men väldigt roligt.

Födelsedagar är en stor dag, de förtjänar att uppmärksammas. Jag vet ingen som förtjänade den här dagen mer än William som sliter och kämpar med 18 tentor på tre veckor (ingen slår det). Han var glad, det gjorde mig glad.

 


/ A

Reloaded

Hjärtefrågor Kommentera
Idag har varit en stor dag. För första gången på fem år(!) var många av oss, ja de flesta faktiskt, samlade för att gå på konsert. 9mb!
Vi trotsade regnet och satte oss på en uteservering. 'Ett bord för 24 stycken tack'. Hur trevligt som helst.
Strax innan åtta tog vi oss plats i Filadelfiakyrkan, taggade till tusen med programblad, noter och flaggor som vi fått. Konserten bjöd på mycket skratt, snygg(a) lärare som vi minns med värme, falska toner som är obligatoriska men ack så förbjudna, klasslåtar med elever till dirigenter som mest bara viftar åt höger och vänster, applåder så händerna brände och lite smånynnade. På andra balkong där vi satt var det bara 'gamla elever' som fick sitta så det var med jubel och glädje vi roade oss genom konserten. Det näst bästa var då Hooked on a feeling började sjungas och alla vrider ovh vänder på sig, ställer sig hukande upp för att se vem det är som sjunger solot så fint och upp på scenen kommer självaste Måns Zelmerlöv. Det tar ca fem sekunder av chock innan tjejerna, som av en ren reflex, ställer sig upp och skriker allt de kan. Helt sjukt! Han sjunger en låt med dem och går sen bak för att 'ge kråkor'. Halva läktaren lämnar salen på studs. Haha!
Men det bästa har jag sparat till sist. Då hyllningslåten till skolan, som firar 25-års jubileum (därav inbjudningarna för oss gamlingar), spelas så ropar en musiklärare fram oss gamla elever till scenen. Lite förvirrade börjar vi fumla med våra saker, rusar ner för alla sex trappor, in i kyrksalen och upp på scen. Där får vi stå, ta emot applåder och sjunga. Som på den gamla goda tiden! Det var en total adrenalinrusning det. Tills jag inser att min kamera ligger kvar där längst upp. Tack och lov har jag fortfarande klassens grabbar virade runt mitt lillfinger och de köade om att springa efter den. Efter lite övertalning :)
En helt lyckad kväll. Det här kommer jag leva på länge.

/ A

Today

Hjärtefrågor En kommentar
Jobbat
Inhandlat en parfym, gelékuddar till mina högklackade skor (what a befrielse att slippa onda fötter), skor.
Solat i flera timmar med musik i öronen.
Pysslat om mina stackars naglar efter att geléförstärkningen rök. Nu ser de ut som stryk :(
Tittat på en revy där jag inte skrattade en enda gång, men ändå njöt av att se.

Underbara måndag!/ A