Så var det torsdag igen

Hjärtefrågor En kommentar
Idag har jag gjort något väldigt läskigt. Varit på den första anställningsintervjun av tre hittills inplanerade.
För att varva ner mina stackars nerver träffade jag Pia och vi tog oss en välbehövlig fika tillsammans. Vi pratade om jobb, skola, träning, resor. Allt som är aktuellt i våra liv, eller inte aktuellt för den delen. Mysigt var det i alla fall. Därefter lekte vi mekaniker med hennes bil och startade den med ett reservbatteri då bilen inte mår så bra. Det där har jag velat pröva ända sen jag läste om det i teoriboken :)
Amanda och jag hade ett minst sagt intressant träningspass idag. Core. Vi inledde passet med att göra lite smått sensuell rörelser som ledde till att Amanda vänder sig om, tittar på mig och gör en grimas, vilket i sin tur gör att jag börjar skratta. Sedan kom en mängd rörelser/danssteg som påminde skrämmande väl om de gamla fjortisdanser man sett allt för många gånger. Ta på sig stövlar, fem sex sju ått, lyfta bollen, fem sex sju ått, spela trummor, fem sex sju ått, ta på sig stövlar... Vem sätter på sig en stövel två gånger? Det var den enda tanken jag kunde tänka samtidigt som jag försökte hålla mig från skratt. När det kom till balansövningarna insåg både Amanda och jag hur pinsamt löjliga vi såg ut på golvet, liggandes på sida, med benen i luften i ett försök att hålla balansen. Balansstatus = 0. Men roligt var det!!


Representabel inför en intervju?

Kärlek
/ A

Den nakna sanningen

Hjärtefrågor En kommentar
Jag fick ett gymkort i födelsedagspresent av mina föräldrar och har längtat efter att få inviga det sedan dess.
Idag var den stora dagen för terminens första pass och jag gick in i det röda lilla rummet med bestämda steg riktade mot cykeln längst bak i rummet. Jag visade min lillasyster Amanda hur man ställde in cykeln för att bevisa för mig själv att det här faktiskt är något jag kan, trots att det var ett bra tag sen sist. So far, so good. Musiken börjar pulsera, hjärtat börjar pumpa. Fyra minuter in på uppvärmningen känner jag blodsmak. Att konditionen inte är på topp visste jag redan, men såhär illa trodde jag inte det var. Att gå i backar eller springa kortare sträckor är inga problem, men att cykla på en stillastående cykel ska minsann suga musten ur mig. Typiskt! Mitt mantra som återupprepades under resterande lånsamma minuter var 'JagvillseutsomLaurenithehills, jagvillseutsomLaurenithehills...'
Halvvägs in på passet ville jag bara skrika. Jag var totalt omotiverad. Jag är som mest sporrad när jag ligger nedkrupen i sängen och tänker 'Imorgon börjar mitt nya liv...', men där och då fanns det inte. Jag var så het, och då menar jag inte hethet (som om någon skulle kunna vara det under ett spinningspass), utan het av värme och svett att jag började fantisera om hur mitt halsband började ryka och smälta in i mitt bröst. Ni vet sådär som det kan kännas när man glömt ta av sig smycken innan man går in i bastun. Fy!
Låtarna som spelades var sisådär bra. Den jag gillade mest var under de två minuter vi fick vila så då var det ingen idé att ge allt i turbohastighet. Svetten rann, ögonen tårades, rumpan värkte och benen - de ska vi inte ens tala om!
När timmen äntligen var över steg en stolt Alma av cykeln, samlade sig en stund för att inte spy och höll blicken fokuserad för att unvika att svimma.
Hem, mat, säng, sova.
Peace, love och träningsverk
/ A

The big 21

Hjärtefrågor En kommentar
TACK för alla fina grattissms och samtal jag fick på min födelsedag, ni är för goa!
Jag firade min stora dag tillsammans med familjen och släktingar för att dagen därpå fira med vänner. Friday's bjöd på glass, ballong och skönsång. För att inte tala om maten och umgänget m-m-m!
Sedan bar det av till Fasching där vi dansade till soulmusik natten lång :)

När vi satt och åt på Friday's lutar sig William fram mot mig och viskar något som jag tänkt på tidigare under kvällen "Älskling, känns det inte lite som om vi är med i The Hills?" Hahaha och ja, precis så kändes det, med mindre drama dock!

Peace
/ A