Att våga chansa

Hjärtefrågor 2 kommentarer
Äntligen fick jag lämna mitt hus som jag numer känner till varenda kvadratmillimeter av. Jag fick rycka in som vikarie på mammas jobb and i just love it!
Igår när det var rast kom en liten kille fram till mig och viskade 'jag är kär i dig' för att sedan springa och gömma sig. Några minuter senare frågade han om han fick chans på mig. Jag blev lite förbluffad över frågan. Minns ni hur länge sen det var man frågade chans på någon? Och nu fick jag, som sällan fick den frågan när jag var liten (kan det ha haft med mina charmiga glasögon att göra måntro?), den största frågan en åttaåring kan få. Jag tänkte länge och väl på hur jag skulle lägga fram mitt svar, men det behövdes inte eftersom en kvick liten tjej sprang upp vid min sida och svarade åt mig, dock lite omildare än jag skulle lagt fram det. "Nej! Hon säger nej. Hennes pojkvän är faktiskt sjuk" Haha. Mycket riktigt. William är ju sjuk, det roliga var bara att jag inte sagt det till henne. Men som man säger - även små grytor har öron.
Idag har jag gjort saker jag aldrig kunnat se mig göra. Jag har:
Varit domare i bandy.
Ritat en bil (för första gången någonsin) och fått killarnas stående ovationer.
Ritat en häst som faktiskt såg ut som en häst.
Dansat till en barnsång.
Pratat italienska med en riktig liten charmunge.

Imorgon ska jag tillbaka och jag längtar!


Natti
/ A

Min älskade är sjuk

Hjärtefrågor En kommentar

William ligger hemma med feber och utan röst. Det gör så ont i mig att höra honom så ynklig, ändå kan jag inte låta bli att skratta åt hans kraxiga stämma som svarar i telefonen. Envisheten själv.
Så det var därför jag var ensam i lördags för den som inte förstod det. Inte för att William rymt med en cirkusprinsessa eller något liknande utan för att han låg avdankad i sängen med 40 graders feber och frossa. Därför firade vi alla hjärtans lite extra i söndags istället och på fredag ska vi ha en romantisk kväll, bara vi två :)

Idag har jag varit på kör igen. Lasse tyckte vi sjöng som en dålig kontaktannons, men det är väl inte så himla lätt att låta sensuell när man redan hittat ett kap. Efter många skratt lyckades vi i alla fall.

           
        De härligaste körledarna jag haft!
Nu måste jag nanna kudden, som mina föräldrar så milt uttryckte det när vi var små, jag har en intervju i ottan imorgon...Wish me luck

God natt!
/ A

Want to be my valentine?

Hjärtefrågor Kommentera
Helt lyckat blev det trots allt. Min kära mamma köpte geléhjärtan, en tia lott, som jag för övrigt vann 200kr på!! (Idag hade jag ju lite otur i kärlek så därför hade jag väl tur i spel kanske?) och familjen bjöd ut mig på middag inne i stan. Resturangen var fylld av par med blombuketter på borden och så vi, men det var jättemysigt! Jag såg en liten familj med sin nyfödda bebis och det värmde i hjärtat av att se två så unga föräldrar pussa och lukta på sin lilla bebis. Jag längtar till den dag jag får ett litet knyte att ta hand om, det betyder inte att jag planerar det nu, men en vacker dag i framtiden :)
Känslobubblan har mig i sitt omfång idag. Allt är bra, allt är mysigt, allt är fint, alla är snälla, allt är rosa och rött. Allt är kärlek.
Nu ska jag äta semlor och titta på Melodifestivalen med min familj. Mys.

Hejhej
/ A