Just ja, jag hade visst en blogg

Livet Kommentera
Med risk för att skriva ut i ekande intet tänkte jag komponera ihop ett blogginlägg eftersom det var på tok för längesedan jag skrev av mig.
Efter att ha praktiserat i tre och en halv månad är jag återigen tillbaka i Jönköping sedan några veckor. Här väntade studentlivets hektiska tempo på mig och dagarna har gått i ett.
Projektledningskursen som vi MKV:are läst sista halvan av terminen har varit den mest krävande kurs jag någonsin stött på, än mindre tagit. Min fantastiska projektgtrupp och jag har planerat, marknadsfört och arrangerat Jönköpings studentkårs vårbal 2012. Det låter kanske som ett lätt uppdrag, men pluggar man inte PR och marknadsföring kan man omöjligt förstå hur otroligt många saker som ska klaffa, modeller som ska användas, teorier som ska tas i beaktning, trycksaker som ska framtas och utformas, för att inte tala om att dra gäster för att kunna hålla budget. Det har varit många långa samtal över skype på distans, telefonsamtal i tid och otid, krishantering och mycket skratt. De senaste två dygnen har jag varit hemma ca tio timmar, resten av tiden har spenderats i skolan. I måndags hade jag och min projektgrupp den största pitch vi genomfört hittills i våra "yrkesmässiga" liv. Idag hade vi en heldag med bygg av monter och därefter en montervisning mellan 17-21 för näringslivsrepresentanter och högt uppsatta personer på skolan.
Till vår monter, för att presentera Vårbalen, har vi besökt Byggmax för att charma till oss parketgolv som vi sedan lagt (mäkta imponerad av våra egna skills), konstruerat väggar som vi tapetserat, bakat hundra små cupcakes, knytit band, räknat karameller, tejpat, klippt, borrat, spikat, vridit, vänt, varit frustrerade, druckit kaffe, skrattat, gråtit och framförallt lärt oss massor!

På grund av projektarbetet är jag nu helt slut. Men vila står inte riktigt på veckoschemat då vi har en projektrapport a 70 sidor som ska in nästa vecka. Det är bara att ta tag i nästa moment inna sommarlovet står för dörren.
'
"Alla kör på underbett" Jo visst.
/ A