Det blev två idag!

Hjärtefrågor Kommentera
När jag är ute och går kommer jag alltid på en massa saker att skriva om, men när jag väl sätter mig framför datorn så blir det som nu - tomt. Hur typiskt är inte det?

Vad jag däremot kan berätta om är hur fint vädret varit idag och hur jag fått njuta av det från min säng. Jag tänkte i alla fall få min beskärda del och paxade för att gå ut med stoffe efter middagen, bara det att när jag går utanför dörren kände jag inte solens varma strålar utan fuktigt duggregn. Och lyckan var som gjord!! Det luktade sommar och regnet föll lätt lätt lätt. Det blåste behagligt och allt kändes allmänt härligt. Prova det någon gång. Gå ut och ställ dig i regnet en vår/sommardag och ta ett djupt andetag och njut!

En annan sak jag funderat på idag är varför killar ska vara så grabbigt dryga när de är tillsammans med ett killgäng. Svara kaxigt och näst intill otrevligt på saker när flickvännen/mamman/systern frågar något. Jag stör mig lite på sånt!

Nu ska jag fixa lite vardagslyx för mig själv. Ansiktsmask, frukt och 'Flickan som lekte med elden'


Ha det hej
/ A

SUSHI

Hjärtefrågor En kommentar
Jag ligger fortfarande hemma och är sjuk. Det är inte så värst kul att snörvla, hosta och torka tårar samtidigt som alla som hör mig prata skrattar och frågar mig en extra gång bara för att det är så fantastiskt kul att höra min vackra Dart Vader-stämma...
Så i ren sympati har min pappa lovat att bjuda mig på den godaste sushilunch man kan få!! Mmm! Jag längtar redan. Och att få komma ut en liten stund i det fina vårvädret - wunderbart!!!

Förresten! Jag har hittat Nemo ^^Host och kram
/ A

Egentid

Hjärtefrågor Kommentera
Hur mycket jag än trivs bland andra så uppskattar jag verkligen lite tid för mig själv. Idag åkte jag, trots sjukdom, till centrum och strosade runt där en timma eller två. Kikade länge och väl på det jag ville se, behövde inte alls tänka på någon annan.
Sedan mötte jag upp mamma och pappa på ett Take Away ställe med kinamat. Då vi stod och bläddrade i menyn sa mamma 'Vad tror ni Carl vill ha?' Kocken var då snabbt framme och ryckte till sig menyn och visade hetsigt 'Cully, cully, here is cully.'  'Tack' sa mamma och vi försökte dölja ett skratt. Efter ett litet tag förstod han att vi inte bestämt oss än och vände sig om och sa 'Jag laga mat nu'. Hahaha vilken kille! Det lät så kul :D Och Carls smeknamn är numer Cully.

Nu ska jag äntligen krypa ner i sängen och kika på skolor i Australien. 12 veckor med engelska. Nice!!

Brisbane kanske?

Juste! Igår släckte jag och William ner huset och tände en massa ljus. Riktigt mysigt! Hoppas ni gjorde detsamma?!

Miljövänliga kramar
/ A