Hallo Norge

Livet Kommentera
Den här veckan kommer jag spendera i Norge med upplärning och konferenser. Känner mig hur taggad som helst och försöker lugna nerverna med en av de bästa utsikter jag vet. Och hinkvis med kaffe.
/A


Tack och hej Edelman

Livet Kommentera
Efter ett halvårs praktik, två veckors sommarjobb och därefter ett års heltidsanställning var det slutligen dags att säga hejdå hej till PR-byrån jag spenderat större delen av mina dagar på.
 
I tisdagskväll var det avtackning för mig och Carro på Edelman. Det har gått fyra(!) veckor sedan jag lämnade in min dator, telefon och nyckel för sista gången och det kändes minst sagt konstigt att se alla glada semesterfirare återigen vara på plats. Allt var liksom i sin ordning igen, men jag stod nu med fötterna på andra sidan tröskeln.
Det var känslosamt och fint med tal som kändes sköra och starka på samma gång.
 

Vi försökte få till en bild med världens bästa work bff's. Det gick sådär. Anja har en tendens att smita ifrån.
 
 
Kommer sakna min corptjejer!
 
 
Tack Edelman för ett berikande år!
 
/A
 

Nytt kontor!

Livet Kommentera
Det här är inte vilken vecka som helst utan min första officiella arbetsvecka på Compassion. Historien hur jag kom hit är lång och invecklad och kommer förmodligen vecklas ut i sinom tid om jag känner min känsliga skrivnerv rätt. 
 
Från och med nu kommer jag ha hemmakontor och jobba som redaktör/PR-ansvarig på Compassion som är en fadderbarnsorganisation. Jag får jobba med mina hjärtefrågor och har samtidigt på mig ganska stora skor för att trampa upp ny mark. 
 
Så HEJDÅ Edelman och farfyllt kontor och HEJ tystnaden och mitt minikontor.
 
 
/A