Kärlekskrank

Hjärtefrågor En kommentar
Träning, middag och Snabba chash - det var ungefär det min kväll bestod av igår. Det förtjänade jag efter en fruktansvärd vecka mitt i SL's pinsama förseningskaos. Upp emot två timmar varje dag - skämmes SL!!!
Att vänta i en timma och se sex tåg åka åt andra hållet, vänta på bussen i fyrtio minuter för att sedan pulsa fram i en halvmeters snö, motvind och bitande kyla känns inte riktigt okej!

Nu när William är borta får jag inte lika mycket fysisk och nära kärlek som jag brukar få, men det kompenseras i den gråa vardagen.

Fysiskt
- Min naprapat som jag i veckan träffade för första gången gjorde sitt bästa för att lösa upp mina snea leder och spänningar. Han klämde och tröck. Knäckte och drog. Allt jag kunde tänka på var 'roligt att det enda fysiska beröringar jag får av en man under de här månader är någon som gör illa mig'. Fast i ärlighetens namn var det ganska skönt när allt var över, jag var helt mör.

Doftmässigt - En kandidat på jobbet luktade sådär fruktansvärt gott som William brukar göra och jag småpratade med honom så mycket bara jag kunde samtidigt som jag drog in doften som tjuren Ferdiand gör med sina blommor.

Komplimanger - Det finaste någon sagt till mig sen William åkte var min tränare på cirkelfysen igår. 'Väldigt vackra knäböj!'

Så där har ni mitt kärlekskranka liv.Sukta på den här!

/ A

Idag är det min dag!

Hjärtefrågor En kommentar
Snön har glittrat vit under en strålande sol. Termometern har pekat på -14 grader och dagen har helt enkelt varit perfekt!
Jag blev väckt av den vanliga reportoaren skönsång. Presenter mottogs och en väldans massa glädje och tacktacktack förmedlades ut.
Därefter stökade vi om efter den mysiga släktmiddagen igår och dukade upp för ett Kafferep a la Pippi Långströms granne. Det bjöds på blueberry cheescake, hallongrottor, biscottis, älgskitar, biskvier, tårta, cupcakes och frukt! Mina fina vänner förgyllde min dag med sällskap, skratt och fina paket. Den konstigaste presenten kom från Jossan och Matilda - EN FISK! Den är jättevacker och heter Sallad.
Tack för alla gratulationer och ett speciellt tack till William (om han läser det här?) för att han ringde mig inatt och förgyllde min dag alldeles särskilt!!
Bilder kommer imorgon!


Peace love and oldness
/ A

Efterlyses!

Hjärtefrågor 3 kommentarer

En snäll och vänlig själ som längtar, av hela hjärtat, efter att få upptäcka det stora landet i väst. Är du beredd att inta landet som tror att de är störst, bäst och vackrast? Köra bil i sacramento. Åka spårvagn i San Fransisco. Cykla i Newport. Surfa i Santa Monica. Spela i Las Vegas. Åka inlines i Hollywood. Promenera i Mexico?Om du vill uppleva detta under några veckor i sommar/höst, hör av dig!!

Ps. Rutten är förhandlingsbar.


/ A