Två av världsproblemen är lösta

Livet Kommentera
För några dagar sedan kom jag på en sak. Eller egentligen två saker.
1) Jag tänker i bilder och metaforer. Om jag känner något väldigt starkt så får jag ofta upp bilder i huvudet som sätter ord på känslorna jag har. Till exempel kan jag koppla ett jobbigt avsked till ett spänt gummiband som under en lång tid sträckts ut och precis innan den når sin bristningsgräns släpper man taget om gummibandet och man kan gå upprätt igen. (Egentligen hade jag ett annat grymt exempel som jag hann glömma bort på väg hem från praktiken) Jag förväntar mig inte att någon ska tycka att jag är normal efter det här inlägget så skäms inte å mina vägnar nu.

2) Jag har ju valt världens bästa yrke med tanke på min 'förmåga'. Att kreativt ta fram innovativa och slagkraftiga reklamer med text och bild kan ju inte passa mig och min hjärna bättre. Jag tänker redan reklam!
/ A

Så var det det här med att fylla 24

Livet Kommentera
Jag känner mig lika ung och fräsch som för en månad sedan så än har inte åldersnojan bitit sig fast helt. Dagen firades med skönsjungade uppvaktning från min fina familj. Stoffe ylade i takt som vanligt. Därefter begav jag mig med tåget mot Jönköping för att luncha med Lisa. Märklig tjej kanske ni tänker nu och tja, lite märklig är jag kanske. Det egentliga huvudsyftet med min resa var ett tråkigt läkarbesök som inte gick att ändra på, men jag låtsades att jag var där enbart för att äta lyxlunch med Lisa. Hon är så härlig. Inte nog med att hon är en mästerkock, hon hade dessutom bakat minisemlor och satt i ett ljus i mitt som jag fick blåsa ut, dagen till ära. Hon följde även med till sjukhuset som stöd för mig. Det är sådana saker som gör att hon är en av mina klippor i stormen som jag kan luta mig mot när jag inte orkar stå riktigt själv. Därefter bar det av hem mot Stockholm igen för att äta middag med halva familjen som så troget väntat på mig. Det var en perfekt dag med en mängd glada samtal och hurra-rop. Tack för det kära ni!!

/ A