VI KLARAR DET HÄR!

Hjärtefrågor 4 kommentarer
Jag antar att jag känner mig redo för att offentliggöra följande:

William åker till Usa om 1,5 vecka. Han ska stanna där i fem månader för att slutföra sina studier. Atlanta kommer ha den stora äran att få gästas av denna underbara man - min man! Jag kommer sakna honom något fruktansvärt och gränslöst mycket, men vi är starka och vi kommer bli än mer starkare. Just nu känns det inte så lätt och tusen tankar snurrar i huvudet på oss båda. Vi älskar varandra bortom allt så vi ser det här som en nödvändig del av vårt förhållande för att nå våra gemensamma mål och drömmar.

Från och med den 8/1 till den 7/6 kommer vi behöva ert stöd en massa, så om jag är lite extra gnällig och kärlekskrank under denna period så vet ni varför.

Hoppas ni alla haft en fin och fridfull jul!/ A

Planka och pepparmint

Hjärtefrågor En kommentar

Igår var vi på middag hos piloten Robert och pilotfrugan Anna för att hugga in på Robert fabulösa plankstek som var så god att magen smalt av lycka. Därefter hade vi turen att smaska i oss Annas polkagrisbrownie som också var makalöst god. Det blev en svullomiddag i goda vänners lag som avslutades med Zelda och snöiga skor.

Tack vänner!

/A

Ha den äran!

Hjärtefrågor Kommentera

Säg grattis till den här hunkensom fyllde hela 30 bast igår!!

Helt klart min O.C favorit. Inget slår nördig charm som man skrattar gott åt i flera minuter.
Tydligen är Adam precis som sin karaktär och många av sina repliker har han faktiskt imporiviserat. Han har även gjort en egen serietidning, tillsammans med sin motspelares pappa. We like.
Jag delar ju detta O.C-intresse med Wille och just Seth-karaktären är vi som förälskade i. William är väldigt lik honom till sättet, vilket är väldigt roligt att inse ju mer vi tittar.
Two seasons down, two more to go!

/A